Salongsledarskap: Led din salong framgångsrikt

MARIA ÅBERG Maria har gedigen bakgrund av att genomföra utbildningar och utveckla processer både som ledare och konsult. I sin roll som entreprenör och frisör har hon alltid sökt efter möjligheter att utveckla människor och grupper. Det har lett fram till att hon idag är en mycket efterfrågad konsult i många sammanhang såsom på salonger, i butiker och upplevelsebranscher.Här får du se hennes trailer på kurserna Salongsledarskap: Led din salong framgångsrikt.

Maria Åberg ·september 2, 2021

Lektion 1: Bli en tydlig salongsledare. Ledare fokuserar alltför mycket på att saker inte får ta för mycket tid och att tiden inte räcker till. I denna modul fokuserar vi istället på vilka principer och metoder som får störst effekt på ditt ledarskap. När du som ledare använder dessa principer och metoder kliver dina medarbetare fram och visar mer engagemang, motivation, delaktighet och intresse. Du som ledare upplever också att du får mer tid till att vara just ledare.

Lektion 2: Målbild för salongen. Ju fler av dina medarbetare som tror på och känner sig delaktiga i salongens målbild, ju större är möjligheten att nå den. I denna modul visar vi tydligt och konkret hur du skapar motivation och passion för er gemensamma målbild.

Lektion 3: Vad motiverar dina medarbetare. Önskar du mer motivation hos ditt gäng? Eller mer motivation hos dig? Motivation hos dig och din salong är en framgångsfaktor. Motivation är en känsla. I denna modul visar vi hur du kan utveckla motivationen på salongen.

Lektion 4: Inventera och utvärdera ditt nätverk. När konkurrensen hårdnar och informationsflödet ökar, blir din personliga utveckling och ditt behov av ett bättre kontaktnät allt viktigare. I denna modul visar vi hur du organiserar och förbättra ditt personliga nätverk.

About Instructor

Not Enrolled

Course Includes

  • 4 Lessons